Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när mina vingar inte längre bär.

när jag faller
skrapar jag handflatorna blodiga

när jag faller
går det hål i mina jeans

när jag faller
gör det ont,
smärta,
inombords.




Fri vers av hBANAN
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-14 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hBANAN