Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

theres nothing left to take.

håll håll håll käften.
inte ett ord,
inte ett knyst.
och snälla håll andan också

jag orkar inte lyssna på dina argument
som bara ska gå emot mina.
alltid,
alltid samma sak.

det finns aldrig tid för skratt
ingen lycka.
allting är på dina vilkor
men aldrig på mina

när ska du förstå dig på mig?
aldrig igen tro att du vet.
när ska du sluta försöka
få mig glad,
när du bara kan få mig upprörd.

och du,
nu när vi ändå håller på,
när ska jag förstå mig på mig själv?




Fri vers av hBANAN
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hBANAN