Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

life will smile for you.

Om man är riktigt tyst och bara lyssnar kan man höra orden som viskas efter en. Alla människor som smyger sig närmare och närmare inpå bara för att kunna anfalla. Att bli lurad av dom man bryr sig om mest är obeskrivligt dödande. Det är just då som man vill lägga sen ner på marken, sluta ögonen och önska att man blir överkörd.

\'jag skulle ta en kula för dig\' - rakbladet i handleden och vilseled.

Ta ett piller för att kunna le och ett annat för att kunna sova. Dela ut löften åt alla och sedan byta. Kraven på att man ska lyssna, bara vara tyst för att sedan ge några ord som tröst.

\'jag blir uppäten från insidan, men ändå fortsätter jag att peppra\' - det finns ingenting för att kunna stoppa det.

Ta min lever, mitt hjärta och min högra njure- eller skitsamma ta den vänstra med. Och om du ni vill så kan du köpa min lungor och ge bort i födelsedagspresent. Det måste väl ändå finnas någon som behöver min luft, mina andetag.




Fri vers av hBANAN
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-06-16 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hBANAN