Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lost and never found.

Vem är jag mer än ett namn?

om jag ens är det. oklarhet,
det är det enda självklara.




Fri vers av hBANAN
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-10-06 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hBANAN