Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lever här och nu,vill bara att någon älskar mig för den jag är


JAG LEVER HÄR OCH NU

Jag lever här och nu, så låt mig leva
försök inte förstöra mitt liv,nu när
jag börjar tycka om mig själv, säg
inte saker om mig,som du inte vet
något om

Jag vill känna friheten i mina steg,
vill dela mitt liv med Dig,som ser
mig hör mig, när jag ropar

Jag vill känna vinden, som smeker
min kind, jag vill gå utmed stranden,
höra vågorna slå, höra dess brus

Jag vill gå genom skogen, andas in
doften av granens kåda,höra suset
från trädens kronor

Jag vill gå över ängen en midsommar
natt, plocka sju blommor lägga under
min kudde,drömma om vännen som
kanske finns helt nära, om jag ser
mig om

Jag lever här och nu,så låt mig leva
låt mig ha mina drömmar, om värme
närhet och kärlek,låt mig känna att
någon bryr sig om mig, för den jag
är

Jag lever här och nu,så jag ber dig,
du som verkar hata mig så, låt mig
få leva bry dig inte om mig nu, när
du inte brytt dig förut

Jag väntar på den dagen,då du står
utanför min dörr, säger här är jag vill
du dela mitt liv med mig

Dela livet du och jag, vi som har samma
tro och samma Far,jag går här hoppas
att du finns någonstans, och en dag
står utanför min dörr

anits 14 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-14 23:28



Bookmark and Share


  wellness tina
Du skriver vacker
utifrån natur och kärlek.
Din inre styrka.

Applåder o bokmärke=)
2008-06-18

  Bibbi VIP
1 Joh.5:14,15 och under väntetiden H.V.2:10-14 och 8:3
Applåd!
2008-06-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Det kommer vännen.. Det kommer.....
Underbart poem....
kb
2008-06-16

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-15

  Elaine.S VIP
Önsakr dig allt gott och det är
kanske så att
\"drömma om vännen som
kanske finns helt nära, om jag ser
mig om\"
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Matt 7:7-8
Hebr 11:1
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP