Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvandling


Vattenformationer


Ångan längtar efter
sin ishimmel
för att
kunna
falla
som flingor utan roder...




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 18:26



Bookmark and Share


    nima
Fin text jag gillar speciellt
\" Ångan längtar efter......\"

Nima.
2008-06-17

  Lena Renman
Vackra naturbilder.

lena
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP