Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg till

Något har hänt

det har jag känt

Det som idag var

vill jag hålla kvar

Nära hjärtat

alltid minnas

Idag kommer alltid

att finnas




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 22:21



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Låter som ett härligt minne att ta med sig, bravo!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt