Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beloved




med
djupa kyssar

till
dödens
gräns

har
jag
tömt dig

vild
vandrare

rastlös
rotlös
utan hemland
begråter
jag
nattens skönhet

beloved

du

är den
mörka
ängeln

som
bär
tidens brustna
hjärta
till mig

du

är den
yttersta
gränsen

åter
och
åter
drömmer
jag dig


beloved

vid
stjärnfall
håller jag upp
mina händer

fångar
nattens
eldar

lindrar
längtan

vi
är solitärer

två
svarta diamanter

en kvinnas
vita
bröst

två
killingar
ur samma
stam

vi
är


beloved




Fri vers av Aisha VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-15 22:51



Bookmark and Share


  devilsangel
Mmm...härliga, sköna rader och jag gillar hur du lägger in \"beloved\"...vackert!
2008-06-17

    ej medlem längre
Oh cheghadr ziba, ger en lugn känsla av ömhet, bra skrivet!
2008-06-16

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
\"vild vandrare\"
och de svarta diamanterna...

Sällsamt!
Starkt!
2008-06-15

  Junibarn
beloved. Så underbart fint ord. Tycker om delen med stjärnfall.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP