Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intryck från Abisko 2008, del 2


Ligger en stund på stranden
Moln kommer långsamt från väst


Alltmer fågelsång


Om jag inte snart reser mig
    kommer jag aldrig härfrån




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP