Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intryck från Abisko 2008, del 3


Nu dansar fjällvråk-paret balett
nedom Lapportens höga profil.
Landet är målat med färgrik palett
och vråkarna vinner på stil.

Fjällvråken landar
vindarna blandar
östan med västan och nordan med syd

Solstrålar bränner
vråkarna känner:
Nu är det dags för årets etyd!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP