Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrostanke

Natten knyckte min dikt

som började så genomklokt och bra

Första raden som var en dikt bara i sig!

Var tog du vägen i min ökenstora hjärna?
Hur blåste drömmarnas vind?

Mitt lilla tankefrö
jag hoppas du fastnat någonstans
och att jag faktiskt hittar dig

på en tankepromenad
nu alldeles snart någon dag




Övriga genrer av Lia-Lej
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-16 20:56



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar denna humoristiska text i glömskans tecken=)
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej