Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mindre är mer...


Läskedryck

Snäpper av kapsylen
Känslorna
Väller
Ut

Vrede
Mixas
Med
Hat

Kärlek
Blandas upp
Med
Åtrå

Föraktet
Bubblar
Igenom
Fördomar

Glädjen
Växer
Över
Småskratten

Sorgen
Dränks
Av
ångesten

Total
Sinnesnärvaro
När
Läskedrycken
Är
Slut




Fri vers av lilla t
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 21:39



Bookmark and Share


  Nasrin
Vacker!!! Gillar jag de sista rader.
2008-06-20

    Mossa
du är härlig du..:)
2008-06-19

  Leif Furstedt
Bubblande somriga rader.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t