Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


SOMMARSTORM

SOMMARSTORM
Som en sommarstorm
vild och vacker i sin renaste form
Och jag somnar om
vill fortsätta drömma från det att stormen kom
Vill höra hur kaoset skapar en sång som lugnar mitt inre gång på gång
Men de gånger man drömmer om något vackert är aldrig natten lång




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten