Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitt kvidevitt

Som en liten fågel
ville jag flyga

Sätta mig på din balkong
och sjunga så vackert

Att du inte kunde motstå mig

När du sen kom ut till mig
skulle jag kvittra

Och flyga upp på din axel
och viska i ditt öra

Att jag älskar dig




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-17 21:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vackraste rader min vän ..mjukt och ömt!!!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt