Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...med inspiration av Peter Gabriel "With this love"

http://www.lastfm.se/music/Peter+Gabriel/+videos/+1-MOH6s2vOUio



with this love








när
blommors doftande
kronblad
faller i tomma salar

regntyngd
dimma
stryker mark

kom

kom
som gazellen
till
vattenhålet

vägen
öppen

ditt
huvud
i mitt knä

with this love

kom

nysnö
faller
över fotspår

den långtflygande
lärkan
finner sitt mål

with this love
surrender

oh

till slut
min kind
i din halsgrop

doften
doften

blommande liljor

with this love
accomplished


kom
vagga
våra själar

smaka

rosor och rött vin

vila

 

som
nomaden
i ständig rörelse

vidare
vidare

har jag
drivit
mina nervtrådar
känsliga
för
dig

över jorden
över rymden

över
allt

with this love
finished




Fri vers av Aisha VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-18 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert, rogivande och vacker poesi, afarin!
2008-06-19

  Sladjana Zubcevic
\" ... kom
vagga
våra själar

bland rosor och rött vin
vila ...\"

V A C K E R T
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP