Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonstans finns ett ljus även om det är väldigt litet Följ det och lita på det


Våld på sig själv

Du som tror dig om inget
du som sargar din själ

Du som nöjer dig med
att ingen vill dig väl

Du som lever i förtryck
och i ensamhet

Någonstans där inne
vet jag att du vet

Ditt värde är mer
än du kunnat tro

Jag vill plantera detta frö till dig
så att det kan gro




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 16:16



Bookmark and Share


  Sunlight
ja, någonstans finns där alltid ett ljus.. och mörkret finns till för att visa på det..
Tack för dessa fina rader
2008-06-20

  Fånga dagen
Den här dikten gillar jag verkligen
Såna ord bör vi säga till oss själva dag när vi tvivlar på oss om är tillräckligt bra
Vi måste tro mera på oss själva då blir vi trodda:)
Anna-Karin
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt