Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAmtidsbild


Lyssnar mot rymden
cybertysta terrorbrev

duvan förmedlar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-19 08:22



Bookmark and Share


    Elina Möller
förmodligen tar det andra vägar, tänker jag när jag läser.
det är lite läskigt, det också.
2008-06-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Vi är nu ett lydrike. Snart ska vi väl mobilisera oss igen och kriga oss till självständighet. Så kanske vi får en befrielsens dag om något hundratal år, typ...såvida jorden är kvar då. Inget är nytt under solen, det är vad man kommer att tänka på. Stora män behöver kontroll.....dygnet runt! Det får bli brevskrivning via post, tills posten åxå upphör....eller inrättar censur. Som de stater man alltid skytt som mest. Märkeliga saker hända.
2008-06-19

  glittertindra
gamla hederliga snailmail kommer väl då till sin rätt om man vill skriva samhällsomstörtande saker om kafferep i eftermiddagssolen...
2008-06-19

    Melona
Känner mig så irriterad och kränkt av detta, ja; givetvis inte din text utan det beslut som är taget!

Funderar på att skriva och säga något terroraktigt i varje samtal och sms bara för det, barnsligt, måhända...men detta strider mot så mycket som varit ryggrad i vårt land!
2008-06-19

  Hannadraken
ickevåldsstrategi?
KRAM i cyberspace!
2008-06-19

    ej medlem längre
Utan olivkvist
flyger duvan sin mission
al-Qaidas kurir
2008-06-19

    *Zenobia*
lösningen på Storebrors kontroll? :)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder