Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

Här ligger du
i nuets andetag
med slutna ögon
på mage
Ditt hår
smeker mitt ansikte
där jag ligger
ovanpå dig
med armarna
om din befriade kropp

Vi andas
som en
Våra hjärtan
slår som ett
Hela världen
öppnade sig
med dig
Hela livet
samlades
i brännpunkten
mellan dina andetag
och mina
i ögonblicket
då du befriades
och dina tårar
blandades med mina




Fri vers av SeXara
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 12:41



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Ardunia!

Härlig kärlek, förenade till ett. Verklig befrielse känns dikten! Hälsar Fredrik
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara