Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, trygghet och värme...





jag vill bara få skrika ut
att jag bara vill få knuta en knut
knyta ihop mitt hjärta tillsammans med ditt
Så att det föralltid är förenat med mitt.
du anar hur jag innerts inne känner
men förstår du hur det värmer,
att bara få se dig le och skratta,
att du inte gör som alla andra,
och behandlar mig som någon dörrmatta.
För om jag skulle falla,
Och du var där, skulle du utan tvekan fånga upp mig i din famn
är din famn, min utvalda hamn?
Som skänker kärlek, trygghet och värme?




Fri vers av AkutPsyk
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AkutPsyk