Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakblad, en verklighet?


Varenda dag
Hör jag ord
Ord jag inte vill höra
Desperata utrop
"Du måste sluta!"
"gör det inte igen!"

Måhända att jag är feg
Att jag är vek
Det skiter jag fullständigt i
Den enda gång jag är verklig
Det är när jag ser hur huden delar sig
hur det svider
Röda droppar som sipprar ut
Det fänglar mig
Och jag kan inte sluta
Nej.
Rakblad är fascinerade.




Fri vers av AkutPsyk
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AkutPsyk