Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som drev



Oförklarliga blickar
Läppar formar orden
Som dock inte till örat når
Rodnad bränner på bleka kinder
Må jag en dag återfå den djärvhet
Det som drev mig att säga
Jag älskar dig.




Fri vers av AkutPsyk
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AkutPsyk