Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månljussjön vid Jaramalds stuga


Månljussjö

Månens sista strimmor
tröstar svärtat vatten
gnistregn,
tyst som faller
Vackra Månljus sjö.




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-20 01:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackert blänk i orden
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP