Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om förändring i livet


Stigen

Jag har vandrat på en stig
nu delar den på sig
vilken väg ska jag ta?
vilken är den rätta?

Tankar flyger omkring
skapar ett kaos
jag vill
men kan jag?

Ska jag orka välja
den vägen som jag vill gå
eller ska jag gå den säkra
tankar och åter tankar

Min känlsa säger mig
att följa min inre röst
Att vara den jag vill vara
kan göra ont

Ska jag ge mig jsälv en chans
att undersöka den nya stigen?
Ge ödet, känslan chansen?
Att sjunga livets lovsång

Jag ger det min morgon jag ger det min dag...............




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-06-20 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria