Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Känslan är förlamande

Jag brinner innifrån

kan inte sova,

kan inte äta.

Kaos är ordet,

Rastlöshet

På huden brinner känslorna,

Hjärtat slår, bultar, som om det ville ut.

ibland önskar jag att jag inte mött den känslan.

Känslan förtär mig.

Jag kastas i vågorornas ljupa bränningar

Känslan är underbar




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-06-20 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria