Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara och slösa

Om jag inte vill slita i hjäl mig längre
flyr jag då?
Om jag hellre överlåter slitet
till någon som kan bättre än mig
är jag då dum? Bara för att jag betalar för mig?
Slösar jag då på pengar?
Eller sparar jag på mig själv?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-20 21:49



Bookmark and Share


  Mona*
Så länge man gör det som känns rätt så slösar man rätt. Varför är slösa ett skällsord? Det är klart man ska slösa på sig själv då och då.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt