Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fusk

Om jag sliter och gnetar
utan att klaga
Om jag jobbar hela livet
och betalar skatt
Om jag gör allt detta
och aldrig fuskar
Räknas jag då som dum?
Eller är det fuskarna
som är dumma
eftersom det är dom
som gör att vi inte har råd
att ha det bra?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-06-20 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt