Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumsnäll

Att bli kallad snäll
har numera blivit
ett skällsord
och betyder oftare
att man är dum.

Att tro folk om gott
att vilja hjälpa
och visa att man vill väl
Är det dumt?

Hur skulle världen se ut
om det inte fanns de
som trodde på människan?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-20 22:03



Bookmark and Share


  Fånga dagen
bra text det finns för få snälla människor numera folk är så egoistiska numera jag tror på snällhet.

fick höra som barn att jag var snäll och som vuxen med
visst ibland för snäll det kan ha sina avigsidor då andra människor utnyttjar det.

tack för en fin dikt
2008-06-21

  thyra
Nej, det är inte dumt att tro människor om gott! Många människor tar ut misstroendet i förväg och går därmed miste om många intressanta personers bekantskap. Att vara snäll är något man skall vara stolt över, tycker jag.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt