Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarens dilemma

Midsommar aftonen
bjuder barnen att hoppa groda
och de vuxna att äta och dricka

Kvällen slutar ofta med
att de vuxna blir grodor

Och barnen undrar var prinsarna
tog vägen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-20 22:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet om firandet ur ett grodperspektiv... och idag är det dagen efter...
2008-06-21

    eva m h
Smärtsamt tragiskt!
2008-06-21

  thyra
Din text är fylld med sanning, tyvärr!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt