Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll inte fast

Hon älskade
hopplöst, förbehållslöst
som ett barn

Hon möttes med misstro
och fick ingen ro
kunde inte bevisa det

Kampen för att uppnå
det ouppnåeliga
var lönlös

Det går inte kämpa
för att få kärlek
du har den
inom dig.

Släpp taget




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-21 20:02



Bookmark and Share


  berxper
Bra skrivet.
Avslutningen är så sann!
2008-06-21

  friheten
Underbart skriven, specill den sista.

\"Det går inte kämpa
för att få kärlek
du har den
inom dig.\"
2008-06-21

    Jojjan
Jag ska försöka :) börjar med att ge dig en applåd.
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt