Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Mycket Speciell Kille


Kärlek Till Min Älskade

Jag Vet Inte Hur Jag Ska Kunna Förklara Min Kärlek Till Dig,

Du Betyder Så Mycket Att Jag Kan Gå In I All Strid Du Hamnar I,

Du Får Inte Skada Dig Själv Så Att Dina Sår Blir Öppna Och Blodet Rinner.

Jag Låter Dig Gå Som Du Vill, Men Jag Kan Inte Låta Dig Vara Ortogen Mot Mig

Vi Har Saker Gemensamt Som Ingen Annan Förstår Som Oss

Vi Kan Skapa Den Framtid Som Vi Vill Bo I

Kärlek Är En Stark Känsla Som Man Ska Vara Rädd Om

Misstolka Inte Kärleken Eller Hatet, Det Kommer Bara Leda Till Problem I Slutet.

Sluten Kan vara Nära Men det Gäller Att Inte Ge Upp Tron Om Det Man Gillar

Du Är Som Månen I Mitt Liv

Folk Litar Inte På Dig För Att Du Är Några År Äldre Än Mig

Men Min Kärlek Är Starkare Än Deras Ord

Vi Har Varandra Och Det Ska Ingen Stoppa




Fri vers av flora
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flora