Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Automatskrift :-)

Liten flicka satt en dag
vid sitt skrivbord och skrev

När fingrarna nådde tangenterna
började dom dansa av sig själva

Hon tittade förundrat på dem
men lät dem hållas för hon ville se

Vad det kunde bli av ostyriga fingrar
som smattrade kvickt

Dom skrev och skrev och det var
som om någon annan tagit över dom

Lite lustigt var det så hon skrattade till
då plötsligt slutade dom

Mitt i historien...

Så där satt hon nu
och läste vad hennes fingrar skrivit

Den historien hade hon inte läst förut
och nu fick hon bestämma slutet själv

Och då fick det bli lyckligt
för det tyckte hon om.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-06-21 23:46



Bookmark and Share


  berxper
Det är så härligt att ha ett val!
Få bestämma över sitt eget liv.
Ett lyckligt slut.
Jag tycker om den här!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt