Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv dina murar

Riv murar och pansarplåt
kom ut till mig, fall i gråt
släpp in mig i ditt rum
tiden är stum

Vi lever bara nu
älska livet du
håll inte tillbaka det
du njuter för du vet

Mer finns av livet
att hämta det är givet
Släpp kontrollen
och spela rollen

Av dig själv




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-22 09:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart underbara Gnista ..känt lite vemod idag och här rycks jag plötsligt upp och känner livsandarna varkna igen..tack
2008-06-22

    ingvar VIP
Bra!
2008-06-22

  J A Nicander
Ett genuint beskrivande av det inre vi alla borde låta framträda mer. Mycket fint skrivet.
2008-06-22

  aol
verkligen sann poesi
2008-06-22

  lyckeli
dina texter gör mig lyckeligt glad!!!
2008-06-22

  Latifa Baker
alldeles underbar text! så träffande och sann!!!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt