Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val

Att älska någon
är att älska hela

men överse med det
som man inte tycker om

Det valet är bra
att göra innan
man bestämmer sig

Med öppna ögon
möter jag dig

min älskade




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 10:55



Bookmark and Share


  aol
kloka sanna ord
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt