Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusvandring

Jag vandrade en dag fram över grusvägen
där ingen bil på länge kört
jag vandrade där gräset är i mitten av vägen
barfota
Vinden lekte med mina lockar denna dag
Kjolen fladdrade runt mina bara ben

Solen sken i mitt ansikte
jag minns denna dag
med glädje med sorg
inget blev igen som det har varit

Jag minns denna dag
Då jag vandrade, då fåglarna sjöng från skogen
Vattnet glittrade i gölen
som jag gick förbi

Min sång var vacker denna dag
ljuft smekande runt trädens stammar
Jag älskar att sjunga
Jag älskar att vara

På gruset framför mina fötter låg en röd ros
Jag plockade upp den
som ett minne av denna dag
Jag har den kvar än idag

Löven susar, viskar i mitt öra
De ord som jag vill höra men ej hör
Jag älskar livet!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 17:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Viva la vida!

Jag älskar det också.
Trots allt.
Mot alla odds.

Du tecknar en mycket vacker bild här.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria