Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumult och kaos

I mitt inre är det tumult
Allting bara rasar omkring
Blev det rätt blev det fel?
Jag gör bara som mina känslor säger mig

Är det fel?
Är det rätt?
Ska man göra som sin egen känsla?
Eller ska jag vara andra tillags?

Min intution säger mig att göra så som mina känslor säger mig.
Men är jag inte en egoist då?
Kan jag göra något annorlunda för att inte såra så mycket?
Kan jag linda in mina känslor i något mjukt?

Kaos, allt är kaos!
Men mitt liv är nog mycket kaos
Jag har kaos omkring mig
Mina känslor är kaos

Jag önskar mina människor omkring mig allt gott
inget ont till dem utan allt gott som kan ges till dem
även om jag måste såra dem
så vill jag inte såra dem

Jag älskar mina vänner!!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-06-22 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria