Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett par dagar sedan lade jag upp ett antal gamla midsommardikter. Här är en alldeles färsk, men fortfarande i det idylliska och romantiska facket. Bilden tog jag idag.


Vallmo i midsommartid

Nu vrides vallmons
tio ekrar
i kapp med tidens gång

Och molnen vandrar
upphöjt tysta -
hör midsommarfåglars sång!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-22 21:01



Bookmark and Share


  Therés
så, så vackert
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP