Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon på taket

Ibland luktar det rök hos mig
vad kan det vara säg?

Ingen bor så nära att det känns
och ingen röker här ens

Precis som en nytänd cigarett
doften når min näsa lätt

Och i kväll hör jag steg på taket
blir det inatt att sitta uppe vaket

Vänta på att bli presenterad för
av denna någon eller kanske
jag blir så rädd så jag dör.

Jag gick ut och tittade upp
men inte fick jag se någon ens med lupp

Kanske någon från de döda
som vill min andlighet föda




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-06-22 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt