Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle vi då oroa oss för


Tänk om inget elände fanns

Tänk om åskan slår ner
tänk om ingen mig ser
tänk om vattnet tar slut
tänk om datumet gått ut
tänk om jag blir sjuk
tänk om jag spiller på min duk
tänk om bussen är full
tänk om jag ramlar omkull
tänk om diskmaskinen pajar
tänk om jag i byxan bajar




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-06-22 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt