Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....fast nu glömde jag Insha Allah-igen


Ett av många brev hon aldrig kommer att läsa

Lättnad
när den vita
fågeln
med lugnande
besked
om att smärtan
tilfälligt
är upplöst
bygger bo
i hjärtat

Det råder fred
denna natt

Morgondagen
är som vanligt
höljd
i dunkel

Jag återvänder
till den tysta vandringen
runt kaba

Sedan lägger
jag mig på hotellets tak
jag hör ju inte riktigt hemma
någonstans
men där fick jag
lite ro
och andrum


Missförstånden
var ristade i sten
men jag vill minnas
promenaderna i skogen
dagarna när förälskelsen
gav hopp
om att vi på något sätt
skulle bygga en bro
att gå över

Men vi misstog oss
och jag glömde
gång på gång
att säga:Insha Allah
och du påminde ofta mig
om det

Det var ett
av mina
många misstag
men just nu
vill jag bara låta
den vita fågeln
bygga bo
på en bädd av bomull

Vila
en stund
för även om dunja bara
är ett ögonblick
känns resan lång
ibland

Jag såg din son idag
kanske
är det bara
en tidsfråga
innan vi möts
igen

I så fall
hoppas jag
att allt bleknat
och att även du
förlåtit

Insha Allah
















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-23 00:10



Bookmark and Share


  Muslim
tjejen du skriver om borde vara skatta sig lycklig.
återigen masaAllah.
2008-07-23

    ej medlem längre
MashaAllah! : )
2008-07-14

  Manal
dina ord fick mina ögon att bli tårögda. som sagt innan harmoni finns i dessa ord..
2008-06-26

  Aisha VIP
...mycket, mycket vackert...känns in i hjärtat..
A.
2008-06-23

  shirin
fint skrivet. de råder ett lugn över texten.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP