Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte så ofta man får förmånen att sitta och prata med sin son nu längre när han skaffat tjej och allt.


Min goding är hemma

Sonen hemma kollar fotboll
matchen den går i repris
står visst fortfarande noll noll
ändå kul på något vis

Middag äter vi tillsammans
pratar lite ditt och datt
Tänk ändå att han är hemma
och ska sova här i natt

Man får ta de små stunder
när man ses och umgås då
Och jag tycker han är ett under
han är 17 jag är 52

Tänk den kärleken så skön
bara finns där uppenbar
mödan har nu gett sin lön
han är snart en riktig karl.







Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-06-23 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt