Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på samma plats igen efter tre år.... ibland känns minnena som avlägsna drömmar.


efter tre år, tillbaka igen..






tillbaka igen

som då

fast inte lika



ännu en vän

jag lät gå

utan att svika






Fri vers av emilf77
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 20:09



Bookmark and Share


  Maria T
På tre år har mycket förändrats
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77