Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hett blod

Jag kände dig springa
rakt igenom mig
Jag tappade
andan
och föll
Jag kände dig rusa
rakt igenom hjärtat
Jag hann inte
tänka
innan du tog över
rytmen i mitt liv

Pulsen som stiger
och stiger
okontrollerbar
och ohejdbar
dunkar i öronen
som blodet rusar
feberhett
och kokande
genom mitt väsen

Att jag jagade dig
genom drömmarna
jag hemlighöll
för världen

Att jag såg på dig
mitt i vardagen
med ögon som
klädde av dig
plagg för plagg

Att jag smekte dig
med mina blickar
hemlighetsfullt
vetande inom mig
vem du är
och vad du är


Att jag fångades av dig
jag som inte
kan fångas
Att jag fängslades av dig
jag som inte
vill fängslas

Att jag togs över
av tanken
på fångenskap
i dina armar

Det visste du inte




Fri vers av SeXara
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara