Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks tecken


Som kyssta barn

ett sniff i nacken



ett smek i förbifarten


lukten av sin kära på kudden




få kaffe på sängen


uppleva våren spricka ut i blom




lyssna till havets vågor


se svalan segla med viden




höra - godmorgon älskling


Visst är det ljuvligt!




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-24 08:13



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Det låter ljuvligt! Känner åtminstone att du tycker det, så jag hänger med och gillar din text! Den är fin!


Tack!

E
2008-06-24

  stella
Ja det är så ljuvligt! :)
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Underbart.
Synd att det aldrig inträffar.

Fint beskrivet i alla fall.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi