Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt inre dansar en fjäril.

I mitt inre dansar en fjäril,
den är så vacker.
Jag försöker fånga den och se på den,
men den försvinner hela tiden.

I mitt inre dansar en fjäril,
jag kan skymta den ibland.
Ibland är den röd, ibalnd är den azurblå,
vackert utformad, helt utsökt.

I mitt inre dansar en fjäril,
som den första på året.
kan man ana vad som är på gång,
att sommaren är nära.

I mitt ire dansar en fjäril,
jag vill lära känna den!
Se vad det är,
men inte så lätt när jag den aldrig får fatt.

I mittinre dansar en fjäril,
som sången från harpan så finstämd.
Så vacker som allra helst,
Jag dansar med...................




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria