Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAR 5 – Hetta




I middagshettan
slår sig flugorna
till ro


Algblomningens
gula sörja i vattnet
skolans ärtsoppa


Fotspår på stranden
försvinner åt bägge hållen
i fjärran


Först föll en droppe...
I skydd av ett gammalt träd
tittar på skyfallet


Vänt mot ditt sköte
vilar mitt huvud på ditt lår –
eftermiddagssol





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 525 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]