Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken ropar

Ta emot mig i min rädsla
döm mig inte i min sorg

Lyssna tyst till det jag säger
i mitt stumma språk till dig

Hör jag ropar inuti mig
skriker högt men ingen hör

Önskar så att du ska se mig
och beröras av min själ

Älskar dig så innerligt
allt till trots vill dig så väl




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt