Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En herre

En herre värdig mitt paradis
en herre stolt och givetvis
är han välkommen till mitt käll
om han skulle vilja nu i kväll

En herre vacker och kompetent
en herre beslutsam mitt hjärta tänt
en herre som tagit mig helt med storm
min kärlek är för dig enorm

Min herre vill du nu höra på
vad som kan få mitt hjärta att slå
det är just du just nu som du är
min kärlek har du, du är mig kär




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-24 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt