Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en varm famn

Hur kan man känna sig
så in i märgen ensam
som jag gör och det
enda jag har är folk
omkring mej

Tomheten sprider kyla
och olust.
Vill bara bort och inte
komma tillbaka.

Kanske jag söker
förgäves utan
att någonsin
finna

Söker en tillhörighet
som bara är en illusion
som kanske inte finns nån
annanstans än i
mitt hjärta

En önskan om acceptans
för den jag vill vara,
och slippa "spela med"
i nått som inte är jag

Bara en varm famn som
bara finns där jag
kan tanka och bara vara
utan krav och förpliktelser

Livet suger ut all energi
och det är väl så det ska vara
men säger man inte att
"se in i tunneln, i andra
änden ljusnar det"

Jag hoppas verkligen att det
är så...............




Fri vers av mjuk
Läst 374 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-24 22:37



Bookmark and Share


    Mejja
Ja, det har jag också funderat på... hur kan man känna sig så ensam fast man till synes aldrig är det.
Dina ord är också min känsla.
2008-07-29

  Trädflickan
Känner igen mig så mycket.
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Förutsatt att det verkligen är en tunnel, så är det så.
2008-06-25

  Lena K Nilsson VIP
Att vara ensam fastän man inte är... Hoppas ljuset finns där!
Starkt, bra och berörande skrivet. KRAM!
2008-06-25

  berxper
Det är så fint med människor som vågar bjuda på sitt innersta - visa sin skörhet. Den här tycker jag om!
2008-06-25

  charlotte hedendahl
En mycket bra text som verkligen berör! Känner tyvärr alltför väl igen mig!
2008-06-24

  NågonAnnans
Om du visst hur MYCKET jag känner igen mig i den text här:( När jag läser den så kan jag känna att du känner ett utanförskap hur många människor som än finns runt omkring dig... Och att du kanske som jag längtar efter någonting Jätte jätte mycket utan att egentligen veta riktigt vad det är du saknar... Jag skulle jätte gärna vilja träffa en människa med stor trygg famn, förståelse och kärlek utan en MASSA krav! Jag har tyvärr haft en tendens att bara stöta på en massa stolpskott!:( Din text är berörande! och värd en massa *applåder*
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk