Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära för livet

Att lära av livet

är inte helt givet

men om man lär

det framåt bär

Sen kan man ha det nedskrivet




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-25 17:40



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja det kan nog vara klokt att ha det nedskrivet, för ibland har man ju en benägenhet att göra samma misstag gång på gång...
2008-07-04

  Lyckohäxan Enediel
Klokt vackert och med en välförtjänt guldstjärna :)
2008-06-27

  ¤Anne¤
vad vackert skrivet!!!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt