Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära nu

I min dröm... 

andas jag ut min innerlighet

nära mot rundad kvinnlighet

...i min dröm

 




Fri vers av Edrik
Läst 684 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 16:31



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Drömmar kan vara så underbara
2008-06-26

  Sanningsägaren VIP
drömska rader...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik